Zara Glow in the Dark Oral Sex

2,800 LEK

Argëtohu duke u gëzuar në errësirë! Hidhni zaret rozë për paralojë orale dhe zgjidhni pjesën ose veprimin tuaj të trupit kur hidhni një të egër. Rrokullisni të dyja të egra dhe fitoni, dhe arrini të rrokullisni dienë e gjelbër të seksit oral.

Availability: Në gjëndje SKU: 160630 Kategori:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Argëtohu duke u gëzuar në errësirë! Hidhni zaret rozë për paralojë orale dhe zgjidhni pjesën ose veprimin tuaj të trupit kur hidhni një të egër. Rrokullisni të dyja të egra dhe fitoni, dhe arrini të rrokullisni dienë e gjelbër të seksit oral. Pastaj ju vendosni se cili prej jush do të marrë çdo pozicion në rrotullën.

Grafikat nuk janë specifike për gjininë, kështu që CDO çift mund të luajë
Në anglisht, spanjisht, frëngjisht dhe gjermanisht
Përfshin: 3 Zare me shkëlqim në errësirë

Zara Glow in the Dark Oral Sex

2,800 LEK

In stock