XXX To-Go Daria Masturbator(Me vibrim)

XXX To-Go Daria Masturbator(Me vibrim)

3,200 LEK

Masturbator me vibrim, ne formen e nje vagine te hapur dhe nje tunel i hapur ne te dy anet. Vibracionet e masturbatorit mund te kontrollohen me butonin e telomandes. Gjatesia e penetrimit eshte 10.5 cm, diamteri i jashtem 4 cm dhe i brendshem 0.8mm (fleksibel). Nevojiten 3 bateri.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 05934350000 Kategori: ,

Përshkrim

Masturbator me vibrim, ne formen e nje vagine te hapur dhe nje tunel i hapur ne te dy anet. Vibracionet e masturbatorit mund te kontrollohen me butonin e telomandes. Gjatesia e penetrimit eshte 10.5 cm, diamteri i jashtem 4 cm dhe i brendshem 0.8mm (fleksibel). Nevojiten 3 bateri.

You've just added this product to the cart: