Xhel stimulues per femra

Xhel stimulues per femra

2,000 LEK

Xhel stimulues BOO është një xhel eksitues për zonat intime të gruas. Xhel rrit dëshirën dhe epshin dhe garanton momente intensive intime. Përbërësit me cilësi të lartë në këtë xhel unik krijojnë një përvojë intensive gjatë marrëdhënieve seksuale. Xheli stimulues BOO ngroh lëkurën e ndjeshme të klitorisit dhe e lejon atë të gërvishtet në një mënyrë të këndshme.

Availability: ● Në gjendje SKU: 251981 Kategori: , ,

Përshkrim

Xhel stimulues BOO është një xhel eksitues për zonat intime të gruas. Xhel rrit dëshirën dhe epshin dhe garanton momente intensive intime. Përbërësit me cilësi të lartë në këtë xhel unik krijojnë një përvojë intensive gjatë marrëdhënieve seksuale. Xheli stimulues BOO ngroh lëkurën e ndjeshme të klitorisit dhe e lejon atë të gërvishtet në një mënyrë të këndshme.

You've just added this product to the cart: