Xhel stimulues anal Intt Greek

3,800 LEK

Xhel zgjimi i zhvilluar nga bimët e Amazonës që ofrojnë një efekt ndjesi shpimi gjilpërash dhe ftohëse në zonat intime. Produkt për të dhe atë.

Availability: Në gjendje SKU: 340000092412 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Xhel zgjimi i zhvilluar nga bimët e Amazonës që ofrojnë një efekt ndjesi shpimi gjilpërash dhe ftohëse në zonat intime. Produkt për të dhe atë. Puthja greke është një xhel stimulues i bërë me substanca aktive nga pylli tropikal i Amazonës, i treguar për t’u përdorur para seksit anal. Efekti i tij vibrues dhe ftohës relakson anusin për penetrim më të këndshëm; Përveç kësaj, do të rrisë dëshirën tuaj për të bërë seks anal. Për më tepër, produkti mund të përdoret për të bërë Puthjen Greke, e cila është akti i stimulimit të anusit të partnerit tuaj duke përdorur gjuhën dhe gojën tuaj. Udhëzime: Aplikoni 3 sprej në anus për stimulim ose direkt në gojë për të kryer “Puthjen Greke”.

Xhel stimulues anal Intt Greek

3,800 LEK

In stock