-30%

Xhel per thithat Slow Sex

1,624 LEK

Shijoni stimulimin e thithave edhe më shumë me Nipple Play Gel! Ky xhel ka një efekt ftohës, stimulues dhe është i puthshëm. Ajo është e pajisur me një aromë të bukur kokosi. Shishja ka një dizajn të rrumbullakët, kështu që xhel është i lehtë për t’u aplikuar. Vendosni xhelin në frigorifer për disa minuta para përdorimit për të forcuar efektin e tij ftohës.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BI0325 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Shijoni stimulimin e thithave edhe më shumë me Nipple Play Gel! Ky xhel ka një efekt ftohës, stimulues dhe është i puthshëm. Ajo është e pajisur me një aromë të bukur kokosi. Shishja ka një dizajn të rrumbullakët, kështu që xhel është i lehtë për t’u aplikuar. Vendosni xhelin në frigorifer për disa minuta para përdorimit për të forcuar efektin e tij ftohës.

Xhel per thithat Slow Sex

1,624 LEK

Out of stock