Xhel per kohezgjatje Intt

2,200 LEK

Xhel i zhvilluar me ekstrakte natyrale që zgjasin ereksionin dhe vonojnë derdhjen, duke dhënë më shumë kohë kënaqësie dhe performancë më të mirë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: LA0001 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Xhel i zhvilluar me ekstrakte natyrale që zgjasin ereksionin dhe vonojnë derdhjen, duke dhënë më shumë kohë kënaqësie dhe performancë më të mirë.