Xhel Masazhi dhe Lubrifikant me arome mjedre

4,300 LEK

Masazhimi & xhel i kombinuar i kombinuar!
Karakteristikat e shkëlqyera të rrëshqitjes e bëjnë këtë xhel një lubrifikant të përsosur që është gjithashtu një vaj i shkëlqyeshëm masazhi. Përbërësit me cilësi të lartë sigurojnë lagështi dhe kujdesin e lëkurës me një prekje të butë. Lagështia e qëndrueshme përmirëson më tej karakteristikat e masazhit dhe rrëshqitjes. Me një aromë frutash të mjedrës. Konsistenca e qetë nuk ngjitet dhe nuk lë mbetje. I sigurt për t’u përdorur me prezervativë latex.

200 ml.

Availability: Në gjendje SKU: 06236360000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Masazhimi & xhel i kombinuar i kombinuar!
Karakteristikat e shkëlqyera të rrëshqitjes e bëjnë këtë xhel një lubrifikant të përsosur që është gjithashtu një vaj i shkëlqyeshëm masazhi. Përbërësit me cilësi të lartë sigurojnë lagështi dhe kujdesin e lëkurës me një prekje të butë. Lagështia e qëndrueshme përmirëson më tej karakteristikat e masazhit dhe rrëshqitjes. Me një aromë frutash të mjedrës. Konsistenca e qetë nuk ngjitet dhe nuk lë mbetje. I sigurt për t’u përdorur me prezervativë latex.

200 ml.

Xhel Masazhi dhe Lubrifikant me arome mjedre

4,300 LEK

In stock