XHEL KLITORI INTOME

1,680 LEK

Availability: Vjen së shpejti Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky xhel ka një efekt emocionues dhe stimulues. Xheli është i lehtë për tu perhapur doza dhe për të aplikuar.Xheli krijon energji të zgjeruar seksuale. Xheli është i përshtatshëm për çdo lloj të lëkurës dhe ka një efekt ushqyes.

XHEL KLITORI INTOME

1,680 LEK

Out of stock