Xhel intim me baze uji

Xhel intim me baze uji

1,310 LEK

Lubrifikant mjekësor me vaj dhe pa yndyrë. Mirë tolerohet nga lëkura dhe mukoza. I përshtatshëm për përdorim me prezervativë. Mund të lahet pa lënë asnjë gjurmë.
Availability: ● Në gjendje SKU: 30088 Kategori: , ,

Përshkrim

Lubrifikant mjekësor me vaj dhe pa yndyrë. Mirë tolerohet nga lëkura dhe mukoza. I përshtatshëm për përdorim me prezervativë. Mund të lahet pa lënë asnjë gjurmë.
You've just added this product to the cart: