-30%

Wand Masazhator Your New Favorite

5,040 LEK

Shkop masazhi i vogël, kompakt, i fuqishëm!
Shkop masazhi dinamik, i verdhë nga Favoriti juaj i Ri me një kokë masazhi fleksibël, jashtëzakonisht të madh për masazhe të gjithë trupit dhe stimulim në vend. 5 mënyrat e dridhjeve në 3 shpejtësi ofrojnë kënaqësi të masazhimit të nxehtë.

Availability: Në gjendje SKU: 05525420000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Shkop masazhi me një kokë masazhi shumë të madhe
5 mënyra dridhjesh në 3 shpejtësi
Funksionet mund të kontrollohen veçmas
Shpejtësitë (+/– kontrollet)
Sipërfaqe e butë prej kadifeje
E ripenisikueshme – përfshirë. kabllo USB

Shkop masazhi i vogël, kompakt, i fuqishëm!
Shkop masazhi dinamik, i verdhë nga Favoriti juaj i Ri me një kokë masazhi fleksibël, jashtëzakonisht të madh për masazhe të gjithë trupit dhe stimulim në vend. 5 mënyrat e dridhjeve në 3 shpejtësi ofrojnë kënaqësi të masazhimit të nxehtë. Të dy funksionet mund të kontrollohen lehtësisht me shtypjen e një butoni dhe ato mund të kontrollohen veçmas ose së bashku. Personi që përdor shkopin e masazhit gjithashtu mund të lëvizë lart e poshtë shpejtësitë shumë lehtë. Dridhjet vështirë se mund të ndjehen në dorezë – shkopi i masazhit është i lehtë për t’u mbajtur dhe mund të drejtohet lehtësisht. Tekstura prej kadifeje e butë prek lëkurën gjatë stimulimit dhe kënaqësisë.
Mund të ripenisikohet me kabllon USB të përfshirë.

Gjatësia e plotë 18,4 cm, koka masazhuese 6,5 cm e gjatë, Ø 6,6 cm, 316 g. Silikoni, PU, ABS.

Wand Masazhator Your New Favorite

5,040 LEK

In stock