Vibro-bullet with Remote Control

5,500 LEK

Vibro-bullet lejla me 10 opsione vibrimi te cilat mund te kontrollhen me pulte wireless deri ne largesine 10 metra. Bullet 49.cm i gjate dhe diametri 3.3 cm. Materiali: ABS me veshje PU. Baterite e perfshira.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05854400000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibro-bullet lejla me 10 opsione vibrimi te cilat mund te kontrollhen me pulte wireless deri ne largesine 10 metra. Bullet 49.cm i gjate dhe diametri 3.3 cm. Materiali: ABS me veshje PU. Baterite e perfshira.

Vibro-bullet with Remote Control

5,500 LEK

Out of stock