-30%

Vibrator Zenn

2,800 LEK

Ishte një kohë kur vibratori i përulur konsiderohej si një simbol i turpit. Sidoqoftë, këto ditë, ka një gamë të plotë modelesh të ndryshme për të ndihmuar beqarët dhe çiftet të shtojnë atë goditje shumë të nevojshme në jetën e tyre seksuale. Me pak fjalë, zgjedhja (dhe kënaqësia) është e juaja!

Availability: Në gjëndje SKU: 210003 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ishte një kohë kur vibratori i përulur konsiderohej si një simbol i turpit. Sidoqoftë, këto ditë, ka një gamë të plotë modelesh të ndryshme për të ndihmuar beqarët dhe çiftet të shtojnë atë goditje shumë të nevojshme në jetën e tyre seksuale. Me pak fjalë, zgjedhja (dhe kënaqësia) është e juaja!

Gjatësia 170 x 30 mm.

Vibrator Zenn

2,800 LEK

In stock