Vibrator Yummy Sunshine

8,100 LEK

12 programet veçanërisht të fuqishme të dridhjeve përbëhen nga 6 intensitete dhe 6 ritme. Dridhjet shpërndahen në mënyrë ideale në të gjithë boshtin, në mënyrë që ato të stimulohen intensivisht si në maje ashtu edhe në pjesën e poshtme. Falë përpunimit të papërshkueshëm nga uji (IPX7), Yummy Sunshine gjithashtu ju fton për kënaqësi sensuale në dush ose në vaskë.
Dridhje super e fortë dhe e thellë
Trup fleksibël dhe i papërshkueshëm nga uji
Silikoni me cilësi të lartë, të butë të plotë

Availability: Vjen së shpejti SKU: 55040126 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

12 programet veçanërisht të fuqishme të dridhjeve përbëhen nga 6 intensitete dhe 6 ritme. Dridhjet shpërndahen në mënyrë ideale në të gjithë boshtin, në mënyrë që ato të stimulohen intensivisht si në maje ashtu edhe në pjesën e poshtme. Falë përpunimit të papërshkueshëm nga uji (IPX7), Yummy Sunshine gjithashtu ju fton për kënaqësi sensuale në dush ose në vaskë.
Dridhje super e fortë dhe e thellë
Trup fleksibël dhe i papërshkueshëm nga uji
Silikoni me cilësi të lartë, të butë të plotë

Vibrator Yummy Sunshine

8,100 LEK

In stock