Vibrator Womanizer

16,700 LEK

Lily Allen ka ndihmuar personalisht në hartimin e edicionit special. Rezultati ishte një Womanizer me ngjyra të ndritshme që e vë përdoruesin në një humor të mirë dhe u siguron atyre shumë energji Pulsator me teknologjinë e besueshme Pleasure Air. Në një madhësi të dobishme dhe miqësore për udhëtimet me një mbulesë magnetike për ruajtje të sigurt. Ashtu si të gjitha Womanizerët e tjerë, Liberty rrethon klitorisin dhe siguron stimulim pa kontakt me valë të buta presioni pulsues – nuk ka ndjenjë të pakëndshme të stimulimit të tepërt dhe nuk do të mësoheni me këtë lloj ndjesie. Garanton orgazma dhe kulme të shumta brenda pak minutash. Pas 10 minutash, Womanizer Liberty kalon në modalitetin e gatishmërisë automatikisht nëse intensiteti nuk është ndryshuar për një periudhë më të gjatë kohore. Proofshtë i papërshkueshëm nga uji dhe mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05518050000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lily Allen ka ndihmuar personalisht në hartimin e edicionit special. Rezultati ishte një Womanizer me ngjyra të ndritshme që e vë përdoruesin në një humor të mirë dhe u siguron atyre shumë energji Pulsator me teknologjinë e besueshme Pleasure Air. Në një madhësi të dobishme dhe miqësore për udhëtimet me një mbulesë magnetike për ruajtje të sigurt. Ashtu si të gjitha Womanizerët e tjerë, Liberty rrethon klitorisin dhe siguron stimulim pa kontakt me valë të buta presioni pulsues – nuk ka ndjenjë të pakëndshme të stimulimit të tepërt dhe nuk do të mësoheni me këtë lloj ndjesie. Garanton orgazma dhe kulme të shumta brenda pak minutash. Pas 10 minutash, Womanizer Liberty kalon në modalitetin e gatishmërisë automatikisht nëse intensiteti nuk është ndryshuar për një periudhë më të gjatë kohore. Proofshtë i papërshkueshëm nga uji dhe mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.

Vibrator Womanizer

16,700 LEK

Out of stock