Vibrator Womanizer Starlet

13,100 LEK

Womanizer Starlet  është një vibrator i fuqishëm, por i qetë, që tani stimulon me 6 (në vend të 4) niveleve të ndryshme të intensitetit. Nivelet e intensitetit mund të rriten ose ulen me shtypjen e një butoni (+/-). Teknologjia Pleasure Air siguron stimulim të saktë të klitorisit pa e prekur drejtpërdrejt atë – gjithashtu edhe në dush, sepse Starlet është i papërshkueshëm nga uji.

Fuqia e vogël përshtatet mirë në dorë gjatë stimulimit, e cila – e kombinuar me kontrollet e thjeshta dhe intuitive, e bën atë modelin perfekt për njerëzit që janë të rinj në botën e Womanizer! Tekstura e saj e butë me prekje ndihet e mëndafshtë dhe e lëmuar në lëkurë. Koka stimuluese zëvendësuese është bërë nga silikoni miqësor ndaj lëkurës për të garantuar kënaqësi të lehtë dhe të sigurt.

Availability: Në gjendje SKU: 05540140000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Womanizer Starlet  është një vibrator i fuqishëm, por i qetë, që tani stimulon me 6 (në vend të 4) niveleve të ndryshme të intensitetit. Nivelet e intensitetit mund të rriten ose ulen me shtypjen e një butoni (+/-). Teknologjia Pleasure Air siguron stimulim të saktë të klitorisit pa e prekur drejtpërdrejt atë – gjithashtu edhe në dush, sepse Starlet është i papërshkueshëm nga uji.

Fuqia e vogël përshtatet mirë në dorë gjatë stimulimit, e cila – e kombinuar me kontrollet e thjeshta dhe intuitive, e bën atë modelin perfekt për njerëzit që janë të rinj në botën e Womanizer! Tekstura e saj e butë me prekje ndihet e mëndafshtë dhe e lëmuar në lëkurë. Koka stimuluese zëvendësuese është bërë nga silikoni miqësor ndaj lëkurës për të garantuar kënaqësi të lehtë dhe të sigurt.

Vibrator Womanizer Starlet

13,100 LEK

In stock