Vibrator Wireless Silicone Dong

9,600 LEK

Vibratori mjaft real i përbërë nga silikoni higjienik për kënaqësi të shtuar. 10 nivele të ndryshme dridhje të cilat mund të konfirmohen lehtësisht nga butoni i ndezjes dhe i fikjes.

Availability: Në gjëndje SKU: 55078896 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibratori mjaft real i përbërë nga silikoni higjienik për kënaqësi të shtuar. 10 nivele të ndryshme dridhje të cilat mund të konfirmohen lehtësisht nga butoni i ndezjes dhe i fikjes.

  •          Gjatësia: përafërsisht 18cm
  •          Diametri: rreth 4 cm
  •          Materiali: silikoni
  •          Bateritë: 2xAA nuk përfshihen, ose operacioni nëpërmjet telekomandës me infra të kuqe
Vibrator Wireless Silicone Dong

Vibrator Wireless Silicone Dong

9,600 LEK

In stock