Vibrator WELLNESS G CURVE PURPLE

7,900 LEK

Vibrator i hijshem, e lëmuar, e lakuar me një trup fleksibël. Lëvizni lehtë para dhe mbrapa midis 10 funksioneve të vibrimit. 5 shpejtësi dhe 5 modele. Kontrollues me dy butona. E pajisur me teknologji të rimbushjes magnetike. Në përputhje me USB. I papërshkueshëm nga uji. Stylish dhe stimulues, Wellness G Curve ka një nga motorët më të fuqishëm në treg! E mbuluar me silikon të kuruar me platin, Wellness G Curve është e butë e butë në prekje dhe e sigurt plotësisht për trupin. Stimulimi intensiv i pikës G është i juaji me modelin e hijshëm, të lakuar dhe trupin fleksibël të kësaj vibe. Lëvizni lehtë para dhe mbrapa midis 10 funksioneve të tij unike të dridhjeve – 5 shpejtësi dhe 5 ritme – përmes kontrollit me dy butona. Kurba G është e pajisur me teknologji të karikimit magnetik dhe është e pajtueshme me USB.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 331324 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Vibrator i hijshem, e lëmuar, e lakuar me një trup fleksibël. Lëvizni lehtë para dhe mbrapa midis 10 funksioneve të vibrimit. 5 shpejtësi dhe 5 modele. Kontrollues me dy butona. E pajisur me teknologji të rimbushjes magnetike. Në përputhje me USB. I papërshkueshëm nga uji. Stylish dhe stimulues, Wellness G Curve ka një nga motorët më të fuqishëm në treg! E mbuluar me silikon të kuruar me platin, Wellness G Curve është e butë e butë në prekje dhe e sigurt plotësisht për trupin. Stimulimi intensiv i pikës G është i juaji me modelin e hijshëm, të lakuar dhe trupin fleksibël të kësaj vibe. Lëvizni lehtë para dhe mbrapa midis 10 funksioneve të tij unike të dridhjeve – 5 shpejtësi dhe 5 ritme – përmes kontrollit me dy butona. Kurba G është e pajisur me teknologji të karikimit magnetik dhe është e pajtueshme me USB.