Vibrator Warming Soft

10,000 LEK

Vibrator tepër fleksibël me një strukturë stimuluese të zakonshme për një larmi stimulimesh brenda dhe në trup. Falë funksionit të ngrohjes, muskujt janë relaksuar këndshëm dhe, në pothuajse 45 ° C, ata ndihen të ngrohtë dhe të gjallë. Dhe 12 mënyrat e ndryshme të dridhjeve sjellin shumë larmi në lojë. Edhe në klimë të lagësht dhe të lumtur, sepse Vibrator Soft Soft është i papërshkueshëm nga uji. Falë unazës mbajtëse praktike, vibruesi mund të drejtohet mrekullisht dhe funksionet e tij mund të kontrollohen veçmas. I bërë rreth e rrotull nga materiali i butë silikoni, ky vibrator gjithashtu e bën lëkurën të ndihet shumë e këndshme kur luan. Rimbushëse – përfshihet kabllo penisikimi USB. Gjatësia totale 23.5 cm. Gjatësia e futjes 14,7 cm. Ø 3.5 cm deri në 4.1 cm. Silikoni, PU, ​​ABS.

Availability: Në gjendje SKU: 05510230000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator tepër fleksibël me një strukturë stimuluese të zakonshme për një larmi stimulimesh brenda dhe në trup. Falë funksionit të ngrohjes, muskujt janë relaksuar këndshëm dhe, në pothuajse 45 ° C, ata ndihen të ngrohtë dhe të gjallë. Dhe 12 mënyrat e ndryshme të dridhjeve sjellin shumë larmi në lojë. Edhe në klimë të lagësht dhe të lumtur, sepse Vibrator Soft Soft është i papërshkueshëm nga uji. Falë unazës mbajtëse praktike, vibruesi mund të drejtohet mrekullisht dhe funksionet e tij mund të kontrollohen veçmas. I bërë rreth e rrotull nga materiali i butë silikoni, ky vibrator gjithashtu e bën lëkurën të ndihet shumë e këndshme kur luan. Rimbushëse – përfshihet kabllo penisikimi USB. Gjatësia totale 23.5 cm. Gjatësia e futjes 14,7 cm. Ø 3.5 cm deri në 4.1 cm. Silikoni, PU, ​​ABS.

Vibrator Warming Soft

10,000 LEK

In stock