Vibrator Wand Massager NALONE

15,900 LEK

Projektuar për një masazh në të gjithë trupin. Ky masazhues elegant ka një motor të fuqishëm dhe një sekret të fshehur!

Nalone kanë futur teknologjinë e pulsit elektromagnetik në kokë. Kjo prodhon një mikrorrymë intensive e cila stimulon mbaresat nervore më të ndjeshme për të rritur nivelet e ndjeshmërisë.

Availability: Në gjendje SKU: E24717 Kategori: , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Projektuar për një masazh në të gjithë trupin. Ky masazhues elegant ka një motor të fuqishëm dhe një sekret të fshehur!

Nalone kanë futur teknologjinë e pulsit elektromagnetik në kokë. Kjo prodhon një mikrorrymë intensive e cila stimulon mbaresat nervore më të ndjeshme për të rritur nivelet e ndjeshmërisë.

Karakteristikat kryesore të produktit:
Silikoni dhe metali kombinohen për të dërguar valë dridhjesh të fuqishme dhe pulsime elektrike në pikat intime dhe muskujt e lodhur për një nivel krejtësisht të ri stimulimi. Me teknologjinë Electro Magnetic Pulse, ky vibrator i shkopit udhëheq rrugën drejt kënaqësisë novatore.

Një vibrator i ripenisikueshëm USB me përmasa miqësore për udhëtimin, shkopi elektro Nalone përmban gjithashtu motorë të dyfishtë dhe shtesë unike të teknologjisë Electro Magnetic Pulse për emocione emocionuese.

Karakteristikat kryesore:
– Teknologji Electro Magnetic Pulse
– 7 mënyra stimulimi në dorezë
– 7 mënyra stimulimi në kokë
– Motorë të dyfishtë
– Silikoni super i lëmuar mbi bërthamën ABS
– Dizajn ergonomik
– Plotësisht i papërshkueshëm nga uji
– Vibrator i ripenisikueshëm
– Paraqitur në një kuti të bukur të veshur me saten
– Përfshin kabllon USB dhe çantën e ruajtjes së kordonit tërheqës

Vibrator Wand Massager NALONE

15,900 LEK

In stock