Vibrator Wand CUPA

7,800 LEK

Masazhe ngrohëse dhe vibruese dhe stimuluese!
Të dy skajet e shkopit të masazhit Warming Wand Vibrator nga Cupa mund të përdoren për kënaqësi të ndryshme masazhi në të gjithë trupin ose për stimulim pikash kënaqësie në vend. Ka një kokë masazhi vibruese të rrumbullakët në njërin skaj dhe një sipërfaqe vibruese ngrohëse në skajin tjetër. Doreza e gjatë dhe e hollë është shumë e lehtë për t’u mbajtur dhe do të thotë që shkopi i masazhit është i rehatshëm për t’u përdorur. Ajo gjithashtu arrin me lehtësi çdo pikë të trupit.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05534170000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

  • Shkop masazhi me 2 motorra
  • Një fund ka një kokë masazhi vibruese
  • Fundi tjetër ka një sipërfaqe ngrohëse vibruese
  • 10 mënyra dridhjeje në të dy skajet
  • I papërshkueshëm nga uji
  • Silikoni i butë prej kadifeje
  • E ripenisikueshme – përfshirë. kabllo USB

Masazhe ngrohëse dhe vibruese dhe stimuluese!
Të dy skajet e shkopit të masazhit Warming Wand Vibrator nga Cupa mund të përdoren për kënaqësi të ndryshme masazhi në të gjithë trupin ose për stimulim pikash kënaqësie në vend. Ka një kokë masazhi vibruese të rrumbullakët në njërin skaj dhe një sipërfaqe vibruese ngrohëse në skajin tjetër. Doreza e gjatë dhe e hollë është shumë e lehtë për t’u mbajtur dhe do të thotë që shkopi i masazhit është i rehatshëm për t’u përdorur. Ajo gjithashtu arrin me lehtësi çdo pikë të trupit.

Ka 2 motorë që fuqizojnë 10 mënyrat e dridhjeve në të dy skajet, si dhe funksionin e ngrohjes. Çdo motor mund të kontrollohet veçmas me butonat në lodër. Lodra e sofistikuar mund të përdoret edhe nën ujë sepse është e papërshkueshme nga uji.

Vibratori Warming Wand është tërësisht i bërë nga materiali i butë silikoni dhe ndihet mirë kundër lëkurës gjatë kënaqësisë dhe lojës.

E ringarkueshme – kabllo USB i përfshirë.

Gjatësia e plotë 22.6 cm.
Ø Kokë masazhi 4,2 cm, sipërfaqe ngrohëse 3,2 x 4 cm.
Pesha 187 g.
Silikoni, PU, ​​ABS.

Vibrator Wand CUPA

7,800 LEK

Out of stock