Vibrator Vibrating Chair Sit & Love Blue

4,780 LEK

Pupë që fryhet me ngjyrë blu, me mbajtëse anësore të forta dhe vibrator të integruar. Vibracionet e saj pa zhurmë dhe të fuqishme mund të ndihet në të gjithë pupen dhe thellë brenda vetes. Suporton deri në 100 kg.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05653770000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pupë që fryhet me ngjyrë blu, me mbajtëse anësore të forta dhe vibrator të integruar. Vibracionet e saj pa zhurmë dhe të fuqishme mund të ndihet në të gjithë pupen dhe thellë brenda vetes. Suporton deri në 100 kg.

Pupa: 21 cm, Ø 45 cm.
Vibratori: 16 cm, Ø 4 cm.
Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 2 x AA.

Vibrator Vibrating Chair Sit & Love Blue

4,780 LEK

Out of stock