Vibrator Vibes of Love Air Pleasure

9,500 LEK

Kënaqësia e presionit të ajrit është brenda mundësive me një shtypje të thjeshtë të një butoni! Vibratori i Kënaqësisë Ajrore nga Vibes of Love ofron dridhje të thella për stimulimin vagjinal dhe thithje të parezistueshme për stimulimin e klitoralit. Ky vibrator ka një bosht të butë dhe presionin e ajrit në stimuluesin e klitorit. 2 motorët e tij të fortë kanë 9 ritme dridhjeje dhe 9 mënyra thithjeje. Vibratori i presionit të ajrit është bërë nga silikoni dhe ABS dhe është i lehtë për t’u përdorur. Ka 2 butona, një buton të energjisë dhe një buton për të ndryshuar dridhjet në bosht dhe ato në stimuluesin e klithorit veç e veç. I papërshkueshëm nga uji, kështu që pastrimi i vibratorit Air Pleasure është i lehtë. Pas përdorimit, penisikohuni mirë me kabllon magnetike USB të përfshirë.
Availability: Vjen së shpejti SKU: 21797 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kënaqësia e presionit të ajrit është brenda mundësive me një shtypje të thjeshtë të një butoni! Vibratori i Kënaqësisë Ajrore nga Vibes of Love ofron dridhje të thella për stimulimin vagjinal dhe thithje të parezistueshme për stimulimin e klitoralit. Ky vibrator ka një bosht të butë dhe presionin e ajrit në stimuluesin e klitorit. 2 motorët e tij të fortë kanë 9 ritme dridhjeje dhe 9 mënyra thithjeje. Vibratori i presionit të ajrit është bërë nga silikoni dhe ABS dhe është i lehtë për t’u përdorur. Ka 2 butona, një buton të energjisë dhe një buton për të ndryshuar dridhjet në bosht dhe ato në stimuluesin e klithorit veç e veç. I papërshkueshëm nga uji, kështu që pastrimi i vibratorit Air Pleasure është i lehtë. Pas përdorimit, penisikohuni mirë me kabllon magnetike USB të përfshirë.

Vibrator Vibes of Love Air Pleasure

9,500 LEK

Out of stock