Vibrator Touch by Swan Solo

11,500 LEK

Vibrator me stimulues pikën G me një bosht të fryrë, të lakuar dhe një majë të ngushtë, të rrafshuar. Vibratori ka gjithashtu një stimulues klitoral të fryrë. 2 motorë – një në bosht dhe një në stimulatorin klitoral. 3 mënyra dridhje në bosht dhe 7 mënyra dridhje në stimuluesin e klitorit. Ajo ka një buton On / Off dhe një zonë të vogël të ndjeshme ndaj prekjes që mund të kontrollojë dridhjet kur personi rrëshqet lart, poshtë ose përtej zonës. Dridhjet mund të kontrollohen veçmas. Bllokimi i udhëtimit parandalon që vibrator të ndizet kur nuk është menduar. Përfshinë një çantë për ruajtjen e satenit dhe manualin e udhëzimeve. Mund të rimbushet me kabllo USB të përfshirë. Lejla. Gjatësia e plotë 17.3 cm, thellësia e futjes 8.4 cm, 9 1.9-3.5 cm. Silikoni me një shtresë PU.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05934940000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator me stimulues pikën G me një bosht të fryrë, të lakuar dhe një majë të ngushtë, të rrafshuar. Vibratori ka gjithashtu një stimulues klitoral të fryrë. 2 motorë – një në bosht dhe një në stimulatorin klitoral. 3 mënyra dridhje në bosht dhe 7 mënyra dridhje në stimuluesin e klitorit. Ajo ka një buton On / Off dhe një zonë të vogël të ndjeshme ndaj prekjes që mund të kontrollojë dridhjet kur personi rrëshqet lart, poshtë ose përtej zonës. Dridhjet mund të kontrollohen veçmas. Bllokimi i udhëtimit parandalon që vibrator të ndizet kur nuk është menduar. Përfshinë një çantë për ruajtjen e satenit dhe manualin e udhëzimeve. Mund të rimbushet me kabllo USB të përfshirë. Lejla. Gjatësia e plotë 17.3 cm, thellësia e futjes 8.4 cm, 9 1.9-3.5 cm. Silikoni me një shtresë PU.

Vibrator Touch by Swan Solo

11,500 LEK

Out of stock