Vibrator Touch by Swan Duo

14,000 LEK

Vibrator me një majë rrotulluese dhe stimulues klitoral në formë lepuri që ka veshë fleksibël. 2 motorë – një në bosht për rrotullimet dhe një në stimuluesin klitoral për dridhjet. 3 shpejtësi rrotullimi dhe 4 mënyra dridhjeje. Ajo ka një buton On / Off dhe një zonë të vogël të ndjeshme ndaj prekjes që mund të kontrollojë dridhjet kur personi rrëshqet lart, poshtë ose përtej zonës. Dridhjet mund të kontrollohen veçmas. Bllokimi i udhëtimit parandalon që vibrator të ndizet kur nuk është menduar. Përfshinë një çantë për ruajtjen e satenit dhe manualin e udhëzimeve. Mund të rimbushet me kabllo USB të përfshirë. Purple. Gjatësia e plotë 23.3 cm, thellësia e futjes 13.7 cm, 9 3.9 cm. Silikoni me një shtresë PU.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05935080000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator me një majë rrotulluese dhe stimulues klitoral në formë lepuri që ka veshë fleksibël. 2 motorë – një në bosht për rrotullimet dhe një në stimuluesin klitoral për dridhjet. 3 shpejtësi rrotullimi dhe 4 mënyra dridhjeje. Ajo ka një buton On / Off dhe një zonë të vogël të ndjeshme ndaj prekjes që mund të kontrollojë dridhjet kur personi rrëshqet lart, poshtë ose përtej zonës. Dridhjet mund të kontrollohen veçmas. Bllokimi i udhëtimit parandalon që vibrator të ndizet kur nuk është menduar. Përfshinë një çantë për ruajtjen e satenit dhe manualin e udhëzimeve. Mund të rimbushet me kabllo USB të përfshirë. Purple. Gjatësia e plotë 23.3 cm, thellësia e futjes 13.7 cm, 9 3.9 cm. Silikoni me një shtresë PU.

Vibrator Touch by Swan Duo

14,000 LEK

Out of stock