Vibrator Torero rechargeable

Vibrator Torero rechargeable

10,100 LEK

Vibrator me rotacion me shpejtësi të lartë! Vibrator realist me testikuj, venat e theksuara dhe kokë të fryrë. Ofron 10 mënyra emocionuese dridhjeje dhe një rrotullim 10 sekondësh me shpejtësi të lartë me shtypje të një butoni. Me një bazë të guximshme të thithjes për argëtim pa duar. Karikohet me kabllo të përfshirë USB. Gjatësia e plotë 21 cm, thellësia e futjes 14 cm, Ø 3.5-4.7 cm. Silikon.

Availability: 2 in stock SKU: 05938340000 Categories: ,

Description

Vibrator me rotacion me shpejtësi të lartë! Vibrator realist me testikuj, venat e theksuara dhe kokë të fryrë. Ofron 10 mënyra emocionuese dridhjeje dhe një rrotullim 10 sekondësh me shpejtësi të lartë me shtypje të një butoni. Me një bazë të guximshme të thithjes për argëtim pa duar. Karikohet me kabllo të përfshirë USB. Gjatësia e plotë 21 cm, thellësia e futjes 14 cm, Ø 3.5-4.7 cm. Silikon.

You've just added this product to the cart:

Open chat