-30%

Vibrator Tone G-Spot

5,810 LEK

Toni është një shtesë e gjallë në koleksionin e vibratorëve të pikës G! Ky central elektrik përmban 2 motorë të fuqishëm dhe 13 cilësime të dridhjeve. Ajo zgjon të gjitha shqisat tuaja me pamjen e saj, aftësitë dhe boshtin ribbed. Përdorni Tone për të stimuluar pikën tuaj G dhe klitorin njëkohësisht dhe shijoni strukturën stimuluese. Lëshoni të gjitha rregullat dhe lini që ngjyrat tuaja të shpërthejnë! Ton mund të penisikohet me kabllo USB po aq shumëngjyrëshe. Pastroni vibratorin e pikës G pas përdorimit me ujë të vakët dhe një pastrues lodrash.

Availability: Në gjendje SKU: PMV20-3 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Toni është një shtesë e gjallë në koleksionin e vibratorëve të pikës G! Ky central elektrik përmban 2 motorë të fuqishëm dhe 13 cilësime të dridhjeve. Ajo zgjon të gjitha shqisat tuaja me pamjen e saj, aftësitë dhe boshtin ribbed. Përdorni Tone për të stimuluar pikën tuaj G dhe klitorin njëkohësisht dhe shijoni strukturën stimuluese. Lëshoni të gjitha rregullat dhe lini që ngjyrat tuaja të shpërthejnë! Ton mund të penisikohet me kabllo USB po aq shumëngjyrëshe. Pastroni vibratorin e pikës G pas përdorimit me ujë të vakët dhe një pastrues lodrash.

Vibrator Tone G-Spot

5,810 LEK

In stock