-5%

Vibrator TIGER Red

11,875 LEK

Jeni kurioz për kreshtat e TIGERIT? Ne i duam ata sepse krijojnë një ndjesi valëzim sa herë që e zhvendosni lodrën brenda ose jashtë. Pra, ndjenja më të mrekullueshme me çdo shtytje, pa pasur nevojë të bëni ndonjë përpjekje shtesë.

Availability: Në gjëndje SKU: 1131035 Kategori: , , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

VIBRATOR G-POT
Populli ka folur dhe dëshiron dridhje të fuqishme, depërtuese, gjëmuese. TIGER jep, me një dizajn që ofron dridhje të thellë me tonin e basit nga baza deri në majë.

ÇFARË E BËN TË VEÇANTË KËTË VIBRATOR TË FORTË, ME RRIGJË?
Jeni kurioz për kreshtat e TIGERIT? Ne i duam ata sepse krijojnë një ndjesi valëzim sa herë që e zhvendosni lodrën brenda ose jashtë. Pra, ndjenja më të mrekullueshme me çdo shtytje, pa pasur nevojë të bëni ndonjë përpjekje shtesë. Është një zhurmë e vogël shtesë për zhurmën tuaj.

Edhe më mirë, kjo formë popullore është bërë me teknologjinë FlexiFUN™. Boshti i tij fleksibël silikoni lëviz me ju, duke bërë të mundur një sërë pozicionesh.

ÇFARË E BËN TIGRIN NJË VIBRATOR TË MADH TË PIKËS G-G?
Shihni mënyrën se si lakohet boshti? Dhe kreshta më e madhe pranë majës? Kjo është në mënyrë që TIGER të mund të shtypë pikën tuaj G ndërsa lëviz, duke ju ndihmuar të gjeni edhe më shumë mënyra për t’u ndjerë mahnitës. Plus, valët e tij të thella të dridhjeve janë shumë më të kënaqshme për lojën e brendshme sesa dridhjet më të lehta dhe më të nivelit sipërfaqësor.

Vibrator TIGER Red

11,875 LEK

In stock