Vibrator Thumping G-Spot

8,400 LEK

Vibrator Thumping G-Spot është një vibrator fleksibël me një funksion dridhjeje novatore në majën e pikës G të lakuar dhe të rrumbullakosur mrekullisht. Maja ka gjithashtu një strukturë të butë, stimuluese. 2 motorët kanë 7 mënyra dridhjeje dhe 3 mënyra pulsuese që mund të kontrollohen veçmas me butonin në lodër. Vibratori është i mbuluar me një teksturë të butë me prekje e cila ndihet mirë kundër lëkurës gjatë stimulimit. Është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se mund të shijohet edhe në dush. Mund të ripenisikohet me penisikuesin magnetik të përfshirë.

Availability: Në gjendje SKU: 05523560000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator Thumping G-Spot është një vibrator fleksibël me një funksion dridhjeje novatore në majën e pikës G të lakuar dhe të rrumbullakosur mrekullisht. Maja ka gjithashtu një strukturë të butë, stimuluese. 2 motorët kanë 7 mënyra dridhjeje dhe 3 mënyra pulsuese që mund të kontrollohen veçmas me butonin në lodër. Vibratori është i mbuluar me një teksturë të butë me prekje e cila ndihet mirë kundër lëkurës gjatë stimulimit. Është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se mund të shijohet edhe në dush. Mund të ripenisikohet me penisikuesin magnetik të përfshirë.

Vibrator Thumping G-Spot

8,400 LEK

In stock