Vibrator Thumping Bunny

8,500 LEK

A po kërkoni një lodër që stimulon të gjitha pikat tuaja të ndjeshme njëkohësisht? Atëherë ky vibrator lepuri është lodra për ju! Ky vibrator jo vetëm dridhet, por edhe shtyn. Maja e boshtit është e përkulur për stimulim të madh të pikës G. Vibratori përmban 10 cilësime të ndryshme dhe është plotësisht i papërshkueshëm nga uji. Mund të rimbushet me kabllon e ngarkuar USB të përfshirë. Pastroni vibratorin pas çdo përdorimi me pastrues lodrash dhe ujë të vakët.

Availability: Vjen së shpejti SKU: ET817PUR Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

A po kërkoni një lodër që stimulon të gjitha pikat tuaja të ndjeshme njëkohësisht? Atëherë ky vibrator lepuri është lodra për ju! Ky vibrator jo vetëm dridhet, por edhe shtyn. Maja e boshtit është e përkulur për stimulim të madh të pikës G. Vibratori përmban 10 cilësime të ndryshme dhe është plotësisht i papërshkueshëm nga uji. Mund të rimbushet me kabllon e ngarkuar USB të përfshirë. Pastroni vibratorin pas çdo përdorimi me pastrues lodrash dhe ujë të vakët.