Vibrator Thrusting&Rotating

9,100 LEK

Ky vibrator lepuri siguron stimulim me rotacionin dhe funksionin e tij të fuqishëm shtytës në 3 mënyra të ndryshme. Rruaza të shumta rrotulluese në bosht ofrojnë kënaqësi të pashembullt. Stimulatori klitoral ka ‘gjuhë’ dhe pika që stimulojnë perlën e kënaqësisë me dridhje të forta në 10 mënyra. Boshti është gjithashtu një dhurues i shkëlqyeshëm i kënaqësisë me strukturën e tij stimuluese dhe glans të theksuara.

Availability: Në gjendje SKU: 05973680000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator lepuri siguron stimulim me rotacionin dhe funksionin e tij të fuqishëm shtytës në 3 mënyra të ndryshme. Rruaza të shumta rrotulluese në bosht ofrojnë kënaqësi të pashembullt. Stimulatori klitoral ka ‘gjuhë’ dhe pika që stimulojnë perlën e kënaqësisë me dridhje të forta në 10 mënyra. Boshti është gjithashtu një dhurues i shkëlqyeshëm i kënaqësisë me strukturën e tij stimuluese dhe glans të theksuara.

Vibrator Thrusting&Rotating

9,100 LEK

In stock