Vibrator Thrusting Rabbit Javida

8,400 LEK

Një vibrator futës me një stimulues fleksibël të klitoralit për kënaqësi të gjithanshme orgazmike. Koka e saj vibruese që përplaset godet pikën G direkt, ndërsa vagjina masazhohet intensivisht nga shtytjet dhe klitorisi stimulohet njëkohësisht nga dridhjet. 10 mënyrat e dridhjeve dhe 8 mënyrat shtytëse ofrojnë shumë larmi dhe mund të rregullohen lehtësisht me shtypjen e një butoni. Butoni është në dorezën praktike në formë unaze. Ky vibrator i zbukuruar është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se mund të përdoret në banjë ose dush! Isshtë bërë nga silikoni i butë prej kadifeje me një strukturë Soft Touch e cila ndihet shkëlqyeshëm kundër lëkurës gjatë kënaqësisë. Mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05501830000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Një vibrator futës me një stimulues fleksibël të klitoralit për kënaqësi të gjithanshme orgazmike. Koka e saj vibruese që përplaset godet pikën G direkt, ndërsa vagjina masazhohet intensivisht nga shtytjet dhe klitorisi stimulohet njëkohësisht nga dridhjet. 10 mënyrat e dridhjeve dhe 8 mënyrat shtytëse ofrojnë shumë larmi dhe mund të rregullohen lehtësisht me shtypjen e një butoni. Butoni është në dorezën praktike në formë unaze. Ky vibrator i zbukuruar është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se mund të përdoret në banjë ose dush! Isshtë bërë nga silikoni i butë prej kadifeje me një strukturë Soft Touch e cila ndihet shkëlqyeshëm kundër lëkurës gjatë kënaqësisë. Mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.

Vibrator Thrusting Rabbit Javida

8,400 LEK

Out of stock