Vibrator The Violet Rabbit

8,300 LEK

Violeta është një vibrator elegant i lepujve nga koleksioni elegant Bloom. Dizajni i bukur i vibratorit dhe paketimit e bën Violet një lodër të domosdoshme për çdo grua. Ky vibrator përmban teknologji unike të rrëshqitjes, e cila e bën më të lehtë vendosjen e vibratorit ashtu siç ju pëlqen. Punon kështu: ndizni dridhjet dhe zgjidhni modelin tuaj të preferuar duke shtypur butonin në dorezë. Pastaj rrëshqisni gishtin e madh majtas ose djathtas nëpër gjethe për të kthyer shpejtësinë e dridhjes lart ose poshtë. Ekzistojnë 5 modele të ndryshme dhe 5 shpejtësi për model. Violeta është bërë nga silikoni kadife, kështu që ndihet fantastike në lëkurën tuaj. Alsoshtë gjithashtu provë e spërkatjes, kështu që mund ta përdorni në dush, dhe është e lehtë të ngarkoni me kabllon USB të përfshirë. Violeta vjen me shtesa të shkëlqyera, domethënë një maskë për sytë dhe një çantë lodrash. Ajo gjithashtu vjen me një manual të gjerë që shpjegon mënyrën e funksionimit dhe përdorimit të tij, si dhe këshilla për pastrimin dhe mirëmbajtjen e vibratorit.

Availability: Në gjendje SKU: BLM002 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Violeta është një vibrator elegant i lepujve nga koleksioni elegant Bloom. Dizajni i bukur i vibratorit dhe paketimit e bën Violet një lodër të domosdoshme për çdo grua. Ky vibrator përmban teknologji unike të rrëshqitjes, e cila e bën më të lehtë vendosjen e vibratorit ashtu siç ju pëlqen. Punon kështu: ndizni dridhjet dhe zgjidhni modelin tuaj të preferuar duke shtypur butonin në dorezë. Pastaj rrëshqisni gishtin e madh majtas ose djathtas nëpër gjethe për të kthyer shpejtësinë e dridhjes lart ose poshtë. Ekzistojnë 5 modele të ndryshme dhe 5 shpejtësi për model. Violeta është bërë nga silikoni kadife, kështu që ndihet fantastike në lëkurën tuaj. Alsoshtë gjithashtu provë e spërkatjes, kështu që mund ta përdorni në dush, dhe është e lehtë të ngarkoni me kabllon USB të përfshirë. Violeta vjen me shtesa të shkëlqyera, domethënë një maskë për sytë dhe një çantë lodrash. Ajo gjithashtu vjen me një manual të gjerë që shpjegon mënyrën e funksionimit dhe përdorimit të tij, si dhe këshilla për pastrimin dhe mirëmbajtjen e vibratorit.

Vibrator The Violet Rabbit

8,300 LEK

In stock