Vibrator Super Soft Rabbit

10,300 LEK

Vibrator jashtëzakonisht fleksibël me stimulues klitoris për përkëdhelje të trefishtë: Ndërsa boshti fleksibël me brazdat e tij të theksuara të stimulimit masazhon vagjinën intensivisht, pika juaj G stimulohet posaçërisht nga koka e shëndoshë e vibratorit dhe klitorisi është i përkëdhelur me dridhje therje në të njëjtën kohë. 2 motorë të fuqishëm, të kontrollueshëm veçmas (një në bosht, një në stimuluesin e klitorit), secili me 7 mënyra vibrimi, sigurojnë kënaqësi të larmishme. Falë funksionit të kujtesës, vibruesi mban mend mënyrat e vendosura të fundit dhe fillon t’i përdorë përsëri kur e ndizni përsëri. Ky model i gjithanshëm është bërë nga materiali i butë silikoni dhe e bën lëkurën tuaj të ndihet shumë e këndshme kur përkëdhelni veten.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05983300000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator jashtëzakonisht fleksibël me stimulues klitoris për përkëdhelje të trefishtë: Ndërsa boshti fleksibël me brazdat e tij të theksuara të stimulimit masazhon vagjinën intensivisht, pika juaj G stimulohet posaçërisht nga koka e shëndoshë e vibratorit dhe klitorisi është i përkëdhelur me dridhje therje në të njëjtën kohë. 2 motorë të fuqishëm, të kontrollueshëm veçmas (një në bosht, një në stimuluesin e klitorit), secili me 7 mënyra vibrimi, sigurojnë kënaqësi të larmishme. Falë funksionit të kujtesës, vibruesi mban mend mënyrat e vendosura të fundit dhe fillon t’i përdorë përsëri kur e ndizni përsëri. Ky model i gjithanshëm është bërë nga materiali i butë silikoni dhe e bën lëkurën tuaj të ndihet shumë e këndshme kur përkëdhelni veten.

Vibrator Super Soft Rabbit

10,300 LEK

In stock