Vibrator Sugar Babe

4,800 LEK

Rrotulluese dhe vibruese!

Pearl Vibrator me bosht rrotullues dhe nyjë në formë lepuri me veshë të cilët janë fleksibël. 4 nivele rrotullimi dhe 8 nivele vibrimi të kontrollueshme me shtypjen e një butoni. Gjatësia totale rreth. 22 cm, diametër përafërsisht. 2.6 – 3.2 cm. Materiali: TPE, ABS.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05814100000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Rrotulluese dhe vibruese!

Pearl Vibrator me bosht rrotullues dhe nyjë në formë lepuri me veshë të cilët janë fleksibël. 4 nivele rrotullimi dhe 8 nivele vibrimi të kontrollueshme me shtypjen e një butoni. Gjatësia totale rreth. 22 cm, diametër përafërsisht. 2.6 – 3.2 cm. Materiali: TPE, ABS.

Vibrator Sugar Babe

Vibrator Sugar Babe

4,800 LEK

Out of stock