Vibrator STRONIC REAL lilac

20,000 LEK

Bëj seks sa herë të duash, si të duash, për aq kohë sa të duash. STRONIC REAL ju jep formën realiste dhe lëvizjen shtytëse që dëshironi, plus qëndrueshmëri të jashtëzakonshme (deri në dy orë me një penisikim të vetëm!) dhe një shumëllojshmëri shpejtësish dhe modelesh pulsimi për të zgjedhur.

Availability: Në gjendje SKU: 4128866 Kategori: , , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

DILDO REALISTIKE SHKOHJE
Bëj seks sa herë të duash, si të duash, për aq kohë sa të duash. STRONIC REAL ju jep formën realiste dhe lëvizjen shtytëse që dëshironi, plus qëndrueshmëri të jashtëzakonshme (deri në dy orë me një penisikim të vetëm!) dhe një shumëllojshmëri shpejtësish dhe modelesh pulsimi për të zgjedhur.

SI NDRYSHON STRONIC REAL NGA VIBRATORI?
Kjo lodër nuk dridhet: ajo shtyn dhe pulson, pa duar.

ÇFARË E BËN TË VEÇANTË KËTË DILDO REALISTIKE?
Me STRONIC REAL, ju merrni ndjenjën e seksit të partnerit në orarin tuaj, sido që të dëshironi. Dëshironi të ngroheni me disa lëvizje të ngadalta pulsuese dhe më pas të arrini në shtytje të besueshme dhe të shpejta? E kuptove. Dëshironi të befasoheni me një model pulsimi që ndërton zgjim? Thjesht shtypni disa butona. Zgjedhja nga 7 shpejtësi dhe 3 cilësime ritmi është njësoj si të kalosh mbrapa dhe mbrapa midis një stupi të ri të etur dhe një dashnor me përvojë dhe krijues sipas dëshirës. Plus, ka qëndrueshmërinë e kunjit: deri në dy orë lojë me një penisikim të vetëm. Falë bllokimit praktik të udhëtimit, STRONIC REAL ruhet gjithmonë në mënyrë të sigurt dhe nuk do të fiket në kohën e gabuar.

TINGËLË MIRË, POR ÇFARË NËSE MË SHKATËRON PËR SEKS ME PARTNERIN?
Kjo nuk do të ndodhë! Përdorimi i një pulsatori çdo ditë është zbuluar se rrit rrjedhjen e gjakut dhe ndjeshmërinë në vaginë. Nëse ka diçka, do të kënaqeni më shumë seksin me partnerin tuaj!

Vibrator STRONIC REAL lilac

20,000 LEK

In stock