Vibrator STRONIC PETITE

15,000 LEK

Pra, ju pëlqen të provoni lodra të reja dhe teknologjia jonë inovative, pulsuese ju tërhoqi vëmendjen? Atëherë Stronic Petite mund të jetë lodra e duhur për ju.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 4140001 Kategori: , , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pra, ju pëlqen të provoni lodra të reja dhe teknologjia jonë inovative, pulsuese ju tërhoqi vëmendjen? Atëherë Stronic Petite mund të jetë lodra e duhur për ju. Pulsatori ynë më i vogël dhe më i lehtë futet i vetëm për ARGËTIM pa duar. Plus, maja e përkulur është e lehtë për t’u futur, duke e bërë atë një pulsator të parë ose lodër seksi.

Në varësi të disponimit tuaj, ju mund ta përdorni këtë vibrator të vogël shtytës super të qetë për çdo gjë, nga depërtimi i butë deri te një sesion i egër i FUN-it me shtytje. Dhe shikoni, pa duar! Por ku t’i vendosni ato? Nuk kemi dyshim se ju njihni një vend që ndihet shumë mirë.

STRONIC PETITE është pulsuesi ynë fillestar. Shtyhet vetvetiu përpara dhe mbrapa – nuk kërkohet mbajtja e dorës! Në zemër të këtij minipulsator është një motor i fuqishëm FUN FACTORY i rrethuar nga materiale 100% miqësore për trupin.

CILI ËSHTË DALLIMI MES TË VOGLAVE STRONIC DHE NJË VIBRATOR?
Para së gjithash, STRONIC PETITE nuk dridhet. Në vend të kësaj, dy magnet të fuqishëm drejtojnë një kundërpeshë brenda, duke lejuar që ky vibrator i vogël shtytës të lëvizë përpara dhe mbrapa. Ju mund të zgjidhni nga një sërë intensitetesh frymëzuese nga përkëdheljet e buta deri te shtytjet e fuqishme ritmike. Dhe më e mira nga të gjitha, lodra i bën të gjitha këto vetë – duart tuaja qëndrojnë të lira për të bërë gjithçka që ju duket mirë…

E ringarkueshme (me paralajmërim për baterinë e ulët)

Lëvizja 5 shpejtësi dhe 3 modele

Funksione Funksioni i Kujtesës dhe Kyçja e Udhëtimit

Dimensionet 17 cm dhe Ø 2,5-3,5 cm

Pesha 216 g

Jetëgjatësia e baterisë 2-3 orë

Vibrator STRONIC PETITE

15,000 LEK

Out of stock