Vibrator Snaky

7,700 LEK

Snaky Vibe është një vibrator unik me dy skaje vibruese dhe përmban 7 cilësime të fuqishme vibrimi. Ka shumë mënyra të ndryshme për të përdorur Snaky Vibe.

Availability: Në gjendje SKU: BI-014327-1 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Snaky Vibe është një vibrator unik me dy skaje vibruese dhe përmban 7 cilësime të fuqishme vibrimi. Ka shumë mënyra të ndryshme për të përdorur Snaky Vibe. Forma e tij e bën Snaky Vibe të lehtë për t’u futur në mënyrë vaginale ose anale, dhe materiali fleksibël e bën atë edhe më shumëfunksional. Vibratori mund të penisikohet me një kabllo USB dhe pastrohet lehtë pas përdorimit.

Vibrator Snaky

7,700 LEK

In stock