Vibrator Smile Swing

3,800 LEK

Kjo lodër seksuale e gjithanshme është projektuar për kënaqësi maksimale. Plumbi është i lëvizshëm për pastrim të lehtë. 7 opsione dridhjeje (3 mënyra pulsimi, 1 modele përshpejtimi dhe tre mënyra të shpejtësisë). Madhësia e plotë: 14 cm, diametri 1-4 cm (përafërsisht madhësi). Materiali: silikoni, ABS. Bateritë e përfshira.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05757980000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo lodër seksuale e gjithanshme është projektuar për kënaqësi maksimale. Plumbi është i lëvizshëm për pastrim të lehtë. 7 opsione dridhjeje (3 mënyra pulsimi, 1 modele përshpejtimi dhe tre mënyra të shpejtësisë). Madhësia e plotë: 14 cm, diametri 1-4 cm (përafërsisht madhësi). Materiali: silikoni, ABS. Bateritë e përfshira.

Vibrator Smile Swing

3,800 LEK

Out of stock