Vibrator Simply Spontaneous

6,000 LEK

Vibrator penis ne ngjyre lekure natyrale me koke te theksuar ngjyre pink dhe trup te drejte. Bazamenti pink eshte mbajtesja e baterive dhe butoni per kontrillin e vibrimeve -10 nivele te ndryshem vibrimi. Permasat: 24 cm i gjate, diam. 4.6 – 5 cm. Materiali: TPR, ABS. (Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 3 x AAA).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05752830000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator penis ne ngjyre lekure natyrale me koke te theksuar ngjyre pink dhe trup te drejte. Bazamenti pink eshte mbajtesja e baterive dhe butoni per kontrillin e vibrimeve -10 nivele te ndryshem vibrimi. Permasat: 24 cm i gjate, diam. 4.6 – 5 cm. Materiali: TPR, ABS. (Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 3 x AAA).

Vibrator Simply Spontaneous

6,000 LEK

Out of stock