Vibrator Silicone Classic Flesh zeze

Vibrator Silicone Classic Flesh zeze

5,660 LEK

I papërshkueshëm nga uji, 7 programe të kontrollueshme për forcën e dridhjes. Krijuar nga plastike silikoni dhe ABS Kabllo për karikim USB përfshirë Koha e ngarkimit: rreth 120 min Ngjyra: e zezë Gjatësia: përafërsisht.13.5 cm Diametri: rreth 6 cm

SKU: 55040183 Categories: , ,

Description

I papërshkueshëm nga uji, 7 programe të kontrollueshme për forcën e dridhjes. Krijuar nga plastike silikoni dhe ABS Kabllo për karikim USB përfshirë Koha e ngarkimit: rreth 120 min Ngjyra: e zezë Gjatësia: përafërsisht.13.5 cm Diametri: rreth 6 cm

You've just added this product to the cart: