Vibrator Silicon Nude

11,700 LEK

Ky dridhës realist dallon me funksionet e tij jashtëzakonisht të forta rrotulluese dhe dridhje në 8 mënyra, të cilat mund të kontrollohen lehtësisht me telekomandën me tel. Ndihet pothuajse si gjëja e vërtetë për shkak të glansit të tij real, të theksuar, venave dhe testikujve. Kupa e thithjes bën të mundur kënaqësinë pa duar.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05968840000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky dridhës realist dallon me funksionet e tij jashtëzakonisht të forta rrotulluese dhe dridhje në 8 mënyra, të cilat mund të kontrollohen lehtësisht me telekomandën me tel. Ndihet pothuajse si gjëja e vërtetë për shkak të glansit të tij real, të theksuar, venave dhe testikujve. Kupa e thithjes bën të mundur kënaqësinë pa duar.

Vibrator Silicon Nude

11,700 LEK

Out of stock