Vibrator Shaking Javida

8,200 LEK

Vibrator me një strukturë të theksuar, stimuluese dhe një kokë të madhe për masazhe intensive (intime) dhe kënaqësi në vend. 10 mënyrat e vibrimit dhe 8 mënyrat e lëkundjes ofrojnë shumë larmi dhe mund të rregullohen lehtësisht me shtypjen e një butoni. Butoni është në dorezën praktike në formë unaze. Ky vibrator i zbukuruar është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se mund të përdoret në banjë ose dush! Isshtë bërë nga silikoni i butë prej kadifeje me një strukturë Soft Touch e cila ndihet shkëlqyeshëm kundër lëkurës gjatë kënaqësisë. Mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05502050000 Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Vibrator me një strukturë të theksuar, stimuluese dhe një kokë të madhe për masazhe intensive (intime) dhe kënaqësi në vend. 10 mënyrat e vibrimit dhe 8 mënyrat e lëkundjes ofrojnë shumë larmi dhe mund të rregullohen lehtësisht me shtypjen e një butoni. Butoni është në dorezën praktike në formë unaze. Ky vibrator i zbukuruar është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se mund të përdoret në banjë ose dush! Isshtë bërë nga silikoni i butë prej kadifeje me një strukturë Soft Touch e cila ndihet shkëlqyeshëm kundër lëkurës gjatë kënaqësisë. Mund të rimbushet me kabllon USB të përfshirë.