-30%

Vibrator Satisfyer ProCouples

6,580 LEK

Vibrator për të dhe atë. Është veshur gjatë seksit dhe stimulon klitorin me valë presioni, ndërsa të dy partnerët përfitojnë nga dridhjet e boshtit silikoni të futshëm, i cili është menduar për orgazmën e pikës G. 11 intensitetet e saj të valës së presionit dhe 10 programet e dridhjeve ofrojnë larmi për kënaqësinë e fundit në dashurinë. Përmes stimulimit të përbashkët, ju do të përjetoni dashurinë tuaj edhe më intensivisht dhe do të ofroni shumë larmi në dhomën e gjumit. Boshti më i ngushtë futet në vaginë gjatë dashurisë dhe hap një hyrje të këndshme të orëve emocionuese së bashku me 10 nivele intensive të dridhjeve. Përveç kësaj, ai prezanton pjesën e tij më të mirë dhe gëzon ngushtësinë më intensive në kombinim me dridhjet emocionuese.

Availability: Në gjendje SKU: 55040139 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator për të dhe atë. Është veshur gjatë seksit dhe stimulon klitorin me valë presioni, ndërsa të dy partnerët përfitojnë nga dridhjet e boshtit silikoni të futshëm, i cili është menduar për orgazmën e pikës G. 11 intensitetet e saj të valës së presionit dhe 10 programet e dridhjeve ofrojnë larmi për kënaqësinë e fundit në dashurinë. Përmes stimulimit të përbashkët, ju do të përjetoni dashurinë tuaj edhe më intensivisht dhe do të ofroni shumë larmi në dhomën e gjumit. Boshti më i ngushtë futet në vaginë gjatë dashurisë dhe hap një hyrje të këndshme të orëve emocionuese së bashku me 10 nivele intensive të dridhjeve. Përveç kësaj, ai prezanton pjesën e tij më të mirë dhe gëzon ngushtësinë më intensive në kombinim me dridhjet emocionuese.

Vibrator Satisfyer ProCouples

6,580 LEK

In stock