Vibrator Satisfyer Partner

8,700 LEK

Partner Toy Plus është krijuar posaçërisht për t’u përdorur nga çiftet. Fundi më i vogël vendoset brenda vaginës, ndërsa skaji tjetër stimulon klitorisin. Do fund ka motorrin e vet individual, i cili mundëson që dridhjet të kalojnë nëpër të gjithë vibrator. Fundi i brendshëm stimulon pikën G dhe shtrëngon vaginën. Kjo garanton stimulim optimal për të dhe për të. Partner Toy Plus – Vibrator i çiftit në distancë përmban 10 cilësime të ndryshme të dridhjeve, duke përfshirë 3 forca dridhjeje dhe 7 cilësime të ndryshueshme të dridhjeve. Cilësimet mund të rregullohen duke përdorur butonin e madh argjendi në skajin e gjerë ose përmes telekomandës. Shtypni dhe mbani butonin për disa sekonda për ta ndezur ose fikur lodrën. Shtypni butonin plus dhe minus një herë për të ndryshuar cilësimin e dridhjes.

Availability: Në gjendje SKU: EE72-758-061 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Partner Toy Plus është krijuar posaçërisht për t’u përdorur nga çiftet. Fundi më i vogël vendoset brenda vaginës, ndërsa skaji tjetër stimulon klitorisin. Do fund ka motorrin e vet individual, i cili mundëson që dridhjet të kalojnë nëpër të gjithë vibrator. Fundi i brendshëm stimulon pikën G dhe shtrëngon vaginën. Kjo garanton stimulim optimal për të dhe për të. Partner Toy Plus – Vibrator i çiftit në distancë përmban 10 cilësime të ndryshme të dridhjeve, duke përfshirë 3 forca dridhjeje dhe 7 cilësime të ndryshueshme të dridhjeve. Cilësimet mund të rregullohen duke përdorur butonin e madh argjendi në skajin e gjerë ose përmes telekomandës. Shtypni dhe mbani butonin për disa sekonda për ta ndezur ose fikur lodrën. Shtypni butonin plus dhe minus një herë për të ndryshuar cilësimin e dridhjes.

Vibrator Satisfyer Partner

8,700 LEK

In stock