Vibrator Satisfyer Double Love

12,200 LEK

Satisfyers vije në formë U është këtu dhe me të, një përvojë krejt e re luksoze. Dashuria e Dyfishtë do të lartësojë seksin depërtues për të dy partnerët dhe synon të kënaqë veçanërisht pikën G dhe klitorin. E bërë nga silikoni i butë dhe fleksibël i trupit, kjo ndjesi sensuale përmban një veprim unik të varur, i cili shton kënaqësinë me çdo shtytje. Dashuria e Dyfishtë është një atmosferë luksoze me detaje të shtuara luksoze metalike. Kënaqësi përfshiu një strukturë me shirita sensualë në thelbin e brendshëm për t’ju ndihmuar që produkti të qëndrojë ashtu si dëshironi. Me një ndjesi pak më të peshuar dhe një buzë më të gjerë, klitorisi juaj mund të përjetojë dridhjet e lumtura, brenda një mbylljeje të fortë, pasi lëvizjet e partnerit tuaj janë më pak të frenuara – falë modelit të tij të sigurt. Dyfishoni kënaqësinë duke marrë Dashurinë e Dyfishtë nën ujë. Falë vlerësimit të tij të papërshkueshëm nga uji IPX7, Double Love është plotësisht i papërshkueshëm nga uji! Dhe sigurisht, për përvojën e plotë luksoze, aplikacioni Double Love is Satisfyer Connect është i aktivizuar.

Availability: Në gjendje SKU: 360145 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Satisfyers vije në formë U është këtu dhe me të, një përvojë krejt e re luksoze. Dashuria e Dyfishtë do të lartësojë seksin depërtues për të dy partnerët dhe synon të kënaqë veçanërisht pikën G dhe klitorin. E bërë nga silikoni i butë dhe fleksibël i trupit, kjo ndjesi sensuale përmban një veprim unik të varur, i cili shton kënaqësinë me çdo shtytje. Dashuria e Dyfishtë është një atmosferë luksoze me detaje të shtuara luksoze metalike. Kënaqësi përfshiu një strukturë me shirita sensualë në thelbin e brendshëm për t’ju ndihmuar që produkti të qëndrojë ashtu si dëshironi. Me një ndjesi pak më të peshuar dhe një buzë më të gjerë, klitorisi juaj mund të përjetojë dridhjet e lumtura, brenda një mbylljeje të fortë, pasi lëvizjet e partnerit tuaj janë më pak të frenuara – falë modelit të tij të sigurt. Dyfishoni kënaqësinë duke marrë Dashurinë e Dyfishtë nën ujë. Falë vlerësimit të tij të papërshkueshëm nga uji IPX7, Double Love është plotësisht i papërshkueshëm nga uji! Dhe sigurisht, për përvojën e plotë luksoze, aplikacioni Double Love is Satisfyer Connect është i aktivizuar.

Vibrator Satisfyer Double Love

12,200 LEK

In stock