Vibrator Satisfyer Curvy1+RoseGold

Vibrator Satisfyer Curvy1+RoseGold

8,200 LEK

Curvy Satisfyer 1+ është një revolucion midis vibratorëve të Satisfyer. Kjo perlë e vogël jo vetëm që ofron një kombinim emocionues të valëve të presionit intensiv dhe programeve të ndryshme të dridhjeve, por gjithashtu mund të kontrollohet me një aplikacion të përputhshëm me GDPR me privatësi të lartë. Falë formës së saj ergonomike, Satisfyer Curvy 1+ përshtatet komodisht në dorën tuaj. Gjithashtu i papërshkueshëm nga uji (IPX7), kështu që mund të ju titullojë me valë presioni dhe dridhje me kokën e butë prej kadifeje brenda dhe jashtë ujit. Dizajni elegant dhe pamja e sofistikuar me të kuqe Bordeaux gjithashtu e bëjnë atë një shoqëruese që do të donit t’ia tregonit të gjithëve. Aplikacioni i ri Satisfyer Connect është i disponueshëm për të gjitha sistemet operative – si për Android ashtu edhe për iOS, përfshirë Apple Watch. Freeshtë falas dhe do t’ju befasojë përsëri çdo muaj me funksionet e tij emocionuese. Aplikacioni lidhet përmes Bluetooth ose internetit dhe kontrollon vibratorin tuaj të klitorisit me kombinime lëkundëse të lë pa frymë. Funksionon si telekomandë dhe mund të përdorë mikrofonin e telefonit tuaj celular për të kthyer zhurmën e ambientit në dridhje ose për të transferuar listat e plota të Spotify në klitorin tuaj me ritme të lë pa frymë. Aplikacioni plotëson kërkesat strikte të ligjeve gjermane dhe evropiane për mbrojtjen e të dhënave. Kjo do të thotë që vetëm ju keni qasje në aplikacion dhe mund të kënaqeni pa shqetësime. Sigurisht që gjithashtu mund ta lini partnerin tuaj të kontrollojë aplikacionin për përvoja shtesë të ndjeshmërisë ose të lejoni përdoruesit e tjerë të kontrollojnë Satsifyer tuaj në biseda video. Sapo të shterojë kënaqësia juaj e kënaqshme 1+, mund ta karikoni me lehtësi me kabllon e karikimit magnetik USB të përfshirë. Ky dhurues i kënaqësisë do t’ju ofrojë një kohë unike emocionuese – vetëm, me partnerin tuaj ose në bisedë me video. Stimulues klitorial i dizajnuar në mënyrë ergonomike Kombinimi i valëve të presionit së bashku me dridhjet e shtuara Modaliteti i pëshpëritjes E karikueshme I papërshkueshëm nga uji E pajtueshme me çdo smartphone, tabletë dhe orë Apple të Android ose Apple Gama e pafund e programit me aplikacionin Satisfyer

Availability: ● Në gjendje SKU: 360120 Kategori: , ,

Përshkrim

Curvy Satisfyer 1+ është një revolucion midis vibratorëve të Satisfyer. Kjo perlë e vogël jo vetëm që ofron një kombinim emocionues të valëve të presionit intensiv dhe programeve të ndryshme të dridhjeve, por gjithashtu mund të kontrollohet me një aplikacion të përputhshëm me GDPR me privatësi të lartë. Falë formës së saj ergonomike, Satisfyer Curvy 1+ përshtatet komodisht në dorën tuaj. Gjithashtu i papërshkueshëm nga uji (IPX7), kështu që mund të ju titullojë me valë presioni dhe dridhje me kokën e butë prej kadifeje brenda dhe jashtë ujit. Dizajni elegant dhe pamja e sofistikuar me të kuqe Bordeaux gjithashtu e bëjnë atë një shoqëruese që do të donit t’ia tregonit të gjithëve. Aplikacioni i ri Satisfyer Connect është i disponueshëm për të gjitha sistemet operative – si për Android ashtu edhe për iOS, përfshirë Apple Watch. Freeshtë falas dhe do t’ju befasojë përsëri çdo muaj me funksionet e tij emocionuese. Aplikacioni lidhet përmes Bluetooth ose internetit dhe kontrollon vibratorin tuaj të klitorisit me kombinime lëkundëse të lë pa frymë. Funksionon si telekomandë dhe mund të përdorë mikrofonin e telefonit tuaj celular për të kthyer zhurmën e ambientit në dridhje ose për të transferuar listat e plota të Spotify në klitorin tuaj me ritme të lë pa frymë. Aplikacioni plotëson kërkesat strikte të ligjeve gjermane dhe evropiane për mbrojtjen e të dhënave. Kjo do të thotë që vetëm ju keni qasje në aplikacion dhe mund të kënaqeni pa shqetësime. Sigurisht që gjithashtu mund ta lini partnerin tuaj të kontrollojë aplikacionin për përvoja shtesë të ndjeshmërisë ose të lejoni përdoruesit e tjerë të kontrollojnë Satsifyer tuaj në biseda video. Sapo të shterojë kënaqësia juaj e kënaqshme 1+, mund ta karikoni me lehtësi me kabllon e karikimit magnetik USB të përfshirë. Ky dhurues i kënaqësisë do t’ju ofrojë një kohë unike emocionuese – vetëm, me partnerin tuaj ose në bisedë me video. Stimulues klitorial i dizajnuar në mënyrë ergonomike Kombinimi i valëve të presionit së bashku me dridhjet e shtuara Modaliteti i pëshpëritjes E karikueshme I papërshkueshëm nga uji E pajtueshme me çdo smartphone, tabletë dhe orë Apple të Android ose Apple Gama e pafund e programit me aplikacionin Satisfyer

You've just added this product to the cart: