Vibrator Satifyer Pro 2

11,300 LEK

Vetëm ajo që duan gratë: një lodër dashurie e krijuar për orgazma më të shpejta, më intensive dhe të shumëfishta! Me kokën e tij ovale, teknologjinë inovative të vakumit dhe efektin e masazhit pa prekje, Satisfyer Pro 2 ofron një dozë shtesë kënaqësie. Thjesht vendosni kokën ovale në klitoris, duke e vendosur kokën rehat në pjesën e zbrazët. Pas gjetjes së pozicionit ideal, lodra e dashurisë nuk ka nevojë të zhvendoset përsëri. Kjo lodër dashurie ka 11 nivele intensiteti për të zgjedhur. Duke shtypur butonin më të madh ovale, intensiteti do të rritet me një nivel.

Availability: Në gjëndje SKU: STF002 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vetëm ajo që duan gratë: një lodër dashurie e krijuar për orgazma më të shpejta, më intensive dhe të shumëfishta! Me kokën e tij ovale, teknologjinë inovative të vakumit dhe efektin e masazhit pa prekje, Satisfyer Pro 2 ofron një dozë shtesë kënaqësie. Thjesht vendosni kokën ovale në klitoris, duke e vendosur kokën rehat në pjesën e zbrazët. Pas gjetjes së pozicionit ideal, lodra e dashurisë nuk ka nevojë të zhvendoset përsëri. Kjo lodër dashurie ka 11 nivele intensiteti për të zgjedhur. Duke shtypur butonin më të madh ovale, intensiteti do të rritet me një nivel.

Materiali – Silikoni, ABS
Pesha – 248 gram
Operacioni – Shtypni butonin
Ngjyrë – Ari
Lubrifikant i përshtatshëm Me bazë uji
Stimulimi – Stimulimi i klitorit
Niveli i zhurmes – Normale

Vibrator Satifyer Pro 2

11,300 LEK

In stock