Vibrator Royals The Queen Thrusting Rabbit

7,900 LEK

Vibrator Queen Thrusting Rabbit është një vibrator Tarzan i nivelit të lartë, i gjithanshëm me 2 motorë të fuqishëm. Koka e rrumbullakët fut, ndërsa veshët e lepurit të lezetshëm sigurojnë stimulim të përsosur për klitorin tuaj. Vibrator Mbretëresha mund të kontrollohet me një buton që ju lejon të cikëloni pa probleme përmes 10 cilësimeve të shtytjes dhe dridhjes. Materiali silikoni i butë i butë ju jep një ndjenjë të rehatshme. Dridhësi ngarkohet shpejt me kabllon USB të përfshirë. Gjithmonë pastroni lodrën pas çdo përdorimi me ujë të pastër të vakët dhe pastrues lodrash.

Availability: Vjen së shpejti SKU: ROY-01-PUR Kategori: , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator Queen Thrusting Rabbit është një vibrator Tarzan i nivelit të lartë, i gjithanshëm me 2 motorë të fuqishëm. Koka e rrumbullakët fut, ndërsa veshët e lepurit të lezetshëm sigurojnë stimulim të përsosur për klitorin tuaj. Vibrator Mbretëresha mund të kontrollohet me një buton që ju lejon të cikëloni pa probleme përmes 10 cilësimeve të shtytjes dhe dridhjes. Materiali silikoni i butë i butë ju jep një ndjenjë të rehatshme. Dridhësi ngarkohet shpejt me kabllon USB të përfshirë. Gjithmonë pastroni lodrën pas çdo përdorimi me ujë të pastër të vakët dhe pastrues lodrash.

Vibrator Royals The Queen Thrusting Rabbit

7,900 LEK

Out of stock