Vibrator Romantic Charmer

4,700 LEK

Vibrator në formë penisi, me ngjyrë lëkurë, me damarë të fryrë, me një kokë të madhe dhe testikuj të plotë. Me një bazament me thithje me vakum mjaft të fortë. Material i rrëshqitshëm. Me 3 nivele të ndryshme vibrimi.
Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 3 x AA.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05671240000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator në formë penisi, me ngjyrë lëkurë, me damarë të fryrë, me një kokë të madhe dhe testikuj të plotë. Me një bazament me thithje me vakum mjaft të fortë. Material i rrëshqitshëm. Me 3 nivele të ndryshme vibrimi.
Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 3 x AA.

Përmasa: 18 cm, Ø 3,5 cm.

Vibrator Romantic Charmer

4,700 LEK

Out of stock