Vibrator ROMANCE LUCY

7,300 LEK

Produktet Romance kanë një ngjyrë të kuqe rubini të veçantë dhe një pamje luksoze. Me performancë me cilësi të lartë siç mund të prisni nga Lodrat luksoze të ëndrrave. Si lodrat e tjera romantike, vibratori i pikës G, Lucy, është i stilit të lartë dhe romantik nga jashtë, dhe i mbushur me teknologji nga brenda. Vibratori Romance i pikës G Lucy ka një strukturë në formë diamanti në silikon të butë, të cilësisë së ushqimit në dorezë dhe një bosht të lëmuar. Ofron 3 shpejtësi dhe 7 ritme vibruese të pasionit, ndërsa është plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe i rimbushshëm lehtësisht me USB. Forma pak e lakuar dhe koka me bulbë e Lucy janë perfekte për të stimuluar pikën G. Funksionimi është i lehtë me një buton të vetëm. Vibrator me pika G Formë fleksibël e lakuar 3 Shpejtësi dhe 7 modele vibruese pasioni Funksionim i thjeshtë me një buton Rimbushur me kabllon USB-pin të përfshirë I papërshkueshëm nga uji

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21763 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Produktet Romance kanë një ngjyrë të kuqe rubini të veçantë dhe një pamje luksoze. Me performancë me cilësi të lartë siç mund të prisni nga Lodrat luksoze të ëndrrave. Si lodrat e tjera romantike, vibratori i pikës G, Lucy, është i stilit të lartë dhe romantik nga jashtë, dhe i mbushur me teknologji nga brenda. Vibratori Romance i pikës G Lucy ka një strukturë në formë diamanti në silikon të butë, të cilësisë së ushqimit në dorezë dhe një bosht të lëmuar. Ofron 3 shpejtësi dhe 7 ritme vibruese të pasionit, ndërsa është plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe i rimbushshëm lehtësisht me USB. Forma pak e lakuar dhe koka me bulbë e Lucy janë perfekte për të stimuluar pikën G. Funksionimi është i lehtë me një buton të vetëm. Vibrator me pika G Formë fleksibël e lakuar 3 Shpejtësi dhe 7 modele vibruese pasioni Funksionim i thjeshtë me një buton Rimbushur me kabllon USB-pin të përfshirë I papërshkueshëm nga uji

Vibrator ROMANCE LUCY

7,300 LEK

Out of stock